Företagsinformation

Din kundvagn är tom

Lundaproduktioner Printcard AB
Lundaproduktioner Printcard AB huvudkontor

Vi finns i Lund, där vår produktion sker i egen modern fastighet. Lundaproduktioner är ett familjeföretag, som startade 1970 och idag har ett 25-tal anställda.

Vår specialitet är självhäftande etiketter. Vi trycker alla typer av etiketter och dekaler på rulle eller ark i upp till 5 färger. Den mest populära produkten är våra namnetiketter, som vi förutom i Sverige säljer i hela Norden, Tyskland och Holland.

Vår moderna maskinpark är direkt anpassad för att få ett snabbt flöde och kort leveranstid. Standardsortimentet av etiketter erbjuder ett stort urval av färger och storlekar till lågt pris. En fördel är att du inte behöver beställa stor upplaga. Utöver vårt standardsortiment, erbjuder vi dig ett brett program av etiketter och dekaler, där utbudet vad gäller färg och kvalitet är mycket stort.Tidigare har vi främst nått er genom direktreklam till hushåll, företag och organisationer. Nu hälsar vi er mycket välkomna till vår hemsida, där ni snabbt, enkelt och bekvämt kan beställa från oss.

Välkommen till LUNDAPRODUKTIONER !

Lundaproduktioner Printcard AB
Porfyrvägen 5
224 78 Lund